Een impressie van het Achterhoeks Ondernemers Festival 2015

Samen met Nathalie Wensink en Marjan de Vos van Boogie Woogie, instituut voor kunst en cultuur uit Winterswijk en met Nicole Stroet van 4D HRM & Coaching heb ik een kennissessie gegeven over succesvol innoveren. De essentie van ons verhaal is dat goed teamwork door gepassioneerde, betrokken mensen daarvoor essentieel is. De kennissessies waren boeiend en inspirerend. Er ontstond veel interactie, niet alleen met ons maar ook tussen de deelnemers. Jammer dat er niet meer mensen aan de sessies meededen; in drie sessies hebben we in totaal slechts 12 mensen ontmoet. Het gebrek aan belangstelling is het algemene thema van het festival. Ook de Philips stand, vol met mooie verlichtingsoplossingen die in Winterswijk gemaakt worden, werd matig bezocht.

Ben Knapen

R&D Manager Office, Philips Professional Lighting Solutions Europe

Ha Kitty bedankt voor de interessante dag. Het was heel leerzaam. En dat ik je misgelopen ben, ach dat komt een volgende keer wel weer goed.
Groet,

Manus Willemsen

Communicatiemedewerker/fondswerver, Gemeente Oude IJsselstreek

Dag Kitty,
Ik wilde even mijn complimenten maken voor het festival. Heel goed gedaan, vooral door leerlingen bij de organisatie te betrekken. Heb goede contacten opgedaan. Dank!ūüĎć
Hartelijke groet,

Albert Hoekerswever

Ketenwaarderegisseur, 5D Connections

Ik heb het Ondernemersfestival ervaren als een prettige , zinvolle ontmoetingsplek voor zakelijke en persoonlijke contacten; kwaliteit boven kwantiteit.

Dik Post

Post Sierteeltmanagement

Het was een inspirerende beurs. Ondanks dat er wat minder bezoekers waren als vorige keer, hebben we waardevolle contacten kunnen leggen en ons bedrijf mooi kunnen presenteren.
Volgend jaar zijn we weer van de partij!
Leo Schönthaler

3D printshop Doetinchem

Positief was de locatie, leuke uitstraling, de informele opzet en verscheidenheid aan deelnemers. Het was een halen en een brengen, ook onderling.
Jan Wiggers

Beleidsmedewerker Onderwijs, WGV Zorg en Welzijn

Share This

Share This

Share this post with your friends!